Jurado 2014

Laia Colet

Directora artística formada a l´ Institut del Teatre de Barcelona i a la New York University.

Des del 1994 ha treballat amb directors com Pedro Almodóvar (Hable con ella), Ridley Scott (Exodus), Steven Soderbergh (Che, el Argentino), Ken Loach (La canción de Carla i Tierra y Libertad), Icíar Bollaín (Katmandú), Santiago Tabernero (Presentimientos), Kike Maíllo (Eva), Marc Recha (L´arbre de les cireres) i Tom Tywer (El Perfume), entre d´altres.

També a treballat a més de 80 anuncis, la majoria d´ells rodats a Espanya.

Marc Riera

Realitzador audiovisual, productor i músic. Comença la seva carrera com a tècnic de so i músic. Tots els seus projectes tenen un denominador comú, la utilització de la música com columna vertebral ajuntant així les seves dues grans passions. Des de llavors, ha realitzat mutitud de spots publicitaris, reportatjes, «highlights» d´events, etc…

Actualment dirigeix la productura audiovisual «El Cocu» i treballa a Canal Terrassa Vallès exercint la producció i altres tasques audiovisuals. A més, imparteix puntualment masters de mescla de so digital en la Universitat politècnica de Catalunya i s´encarrega de la producció artística de LP´s de diferents grups musicals.

Ha guanyat diferents recomeixaments i premis on destaca el 1r premi del Festival Internacional de Spots MOFILM Chicago 2013 i forma part de l´equip d´ambaixadors de la marca de càmares Olympus.

Marta Nieto

Programadora de la Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona i membre de l´equip de continguts de Drac Màgic.

Entre els anys 2009 i 2012 va ser membre de la organització deBccN Barcelona Creative Commons Films Festival. Col.labora habitualment amb el festival d´entreteniment radical i art de guerrilla The Influencers. Ha treballat en diversos projectes editorials com a editora, traductora i correctora.

Des de 2013 també es manifesta a través del fanzine Bravas, escrit, retallat, enganxat, fotocopiat i grapat conjuntament amb Tania Terror.

Marta Torres

Periodista, critica i redactora a la web especialitzada en fantàstic Judexfanzine. Conductora de la secció de cinema i ciencia ficció del programa Digitals de Com Ràdio (actual XAL) i de la secció Wonder Woman sobre subcultura pop en Ràdio Cornellà.

Ha col.laborat amb el Festival de Sitges en la organització del certament de video digital Fandom Sitges. Organitza cada any una taula rodona en vers el cinema i les noves tecnoloties dins el Cryptshow Festival de Badalona. Com a periodista també ha treballat en la secció de cultura de la revista Alhora i Plana XIX, i en secció de societat d´Europa Press.

Com a documentalista també ha dirigit una sèrie dedicada a curtmetratges anomenada «Cortografias».
Fundadora de «historias de…», projecte que desenvolupa webs de participació ciutadana, entre elles Bdebarna, amb més de 2300 histories reals sobre la ciutat de Barcelona. Ara mateix està treballant en un curt documental sobre Barcelona.

Toni Cobos

Llicenciat en Teòria de la Literatura i Literatura Comparada, formador i especialista en treball d´infància i familia, cinèfil i coneixedor de la Mostra des dels seus inicis.

La seva relació amb el Mabuse va començar com a educador del Servei de Dinamització Juvenil de la franja del Besòs. Actualment coordinador del Centre de Formació Trinitat Vella.